Myrland til Mesterhus

Raymond Myrland (46) har takket ja til jobben som ny kjedeleder i Mesterhus Norge, skriver selskapet i en pressemelding.

Han etterfølger nåværende kjedeleder Arve Solheim som går over i ny stilling i konsernet som kjededirektør med ansvaret for Mestergruppen sine to boligkjeder og to arkitektkontorer.

Myrland kommer fra stillingen som salgssjef hos Jeld-Wen Norge AS, eller bedre kjent som Swedoor. Myrland har tidligere vært ansatt i Norema ASA med bla ansvaret for forhandlere, nybygg, prosjektsalg og egeneide butikker.

Myrland er utdannet i forsvaret og tar for tiden deltidsstudie ved BI som markedsøkonom. Raymond Myrland begynner i stillingen i løpet av februar 2008.

- Jeg har en klar ambisjon om å videreføre og videreutvikle Mesterhus til det klare førstevalget av bolig i Norge sier Raymond Myrland. Mesterhus har i mange år ikke bare vært største boligbygger, men også lengst framme hva gjelder satsing på energi- og miljøriktige boliger. Dette arbeidet ønsker jeg å videreføre.

- Samtidig må vi videreføre allerede påbegynt arbeide med å gjøre Mesterhus til boligbransjens sterkeste merkevare slik at vi blir den mest attraktive boligaktøren for både kunder, myndigheter, potensielle nye medlemsbedrifter, og ikke minst arbeidskraft, legger han til.