Forlater Mesta

Anleggsdirektør Stein Iversen gir seg i Mesta. Nå starter han egen konsulentvirksomhet.

- Jeg har viet fem år til det svært krevende, hektiske, utfordrende og ikke minst morsomme arbeidet med å lede Anlegg. På mange områder er Anlegg blitt et slagkraftig og konkurransesterkt virksomhetsområde. Basert på en totalsituasjon er det likevel riktig av meg å søke nye utfordringer nå, sier Iversen.

Leif Ludvigsen tar en pause fra stillingen som innkjøps- og logistikkdirektør og fungerer nå som konstituert anleggsdirektør. Stein Iversen blir i Mesta-systemet frem til 1. mars og fungerer nå som en ressursperson som skal være tilgjengelig i en overgangsperiode.

- Vi håper vi får på plass ny anleggsdirektør i løpet av første kvartal. Vi vil bruke god tid på dette arbeidet. Leif Ludvigsen vil fungere veldig godt i denne rollen inntil vi finner en ny anleggsdirektør, sier Grunde Fredriksen, kommunikasjonsdirektør i Mesta

Stein Iversen forlater Mesta fordi han sammen med Jon Lereim skal bygge opp et eget konsulentselskap som har fått navnet Kommersiell ProsjektLedelse AS. Nyetableringen vil rulle for fult fra 1. mars.

- Jon Lereim er en nestor på prosjektledelse i Norge og jeg har jobbet lenge med både prosjekter, prosjektledelse, kontraktsstyring, økonomistyring, anskaffelser og annet. Nå skal vi ta med vår erfaring inn i dette selskapet, sier Iversen. - Det vi ser for oss er å selge inn vår egen prosjektgjennomføringsmodell og skreddersy den til hvert enkelt selskap, fortsetter Iversen.

Kommersiell ProsjektLedelse vil satse mot alle bransjer, men Iversen legger ikke skjul på at offshore og bygg og anlegg, som både han og Lereim kjenner godt, er bransjer de ønsker å jobbe med også fremover.