Vi gir bort Birken-lisenser

Byggeindustrien/ bygg.no, Norcem og maxit gir nå bort 10 startlisenser til Birkebeinerrittet 2008.

Vi i har i fellesskap gått sammen om et sponsorat for Birkebeinerrittet, Birkebeinerløpet og Birkebeinerrennet i årene 2008, 2009 og 2010. Vi gjør dette av flere grunner, men vi ser at interessen knyttet til disse arrangementene stadig vokser – også innenfor byggenæringen.

Vi har derfor valgt å lage en egen ”Birken”-seksjon her på nettstedet www.bygg.no, hvor vi gjennom artikler kommer til å presentere ulike aktiviteter og personer i næringen som har relevans for de ulike Birkebeinerarrangementene. Gode generelle råd og tips vil du også finne etter hvert.

Vi registrerte med interesse at alle plassene i Birkebeinerrittet 2008 ble revet bort i løpet av 90 sekunder. Vi har derfor bestemt oss for å trekke ut 10 av våre startlisenser, slik at selv om du ikke fikk plass gjennom den ordinære påmeldingen, så er det fortsatt en mulighet.

Fyll ut skjemaet nedenfor og send inn så er du med i trekningen. Har du en ekstra god grunn, så skriv det gjerne i opplysningsfeltet. Frist: 12.12.2007

For ordens skyld nevner vi at det er 10 personer som får en startlisens hver og at denne ikke kan overdras uten nærmere avtale med oss. De av dere som står i den offisielle ventelisten vil selvfølgelig ikke miste den plassen selv om dere melder deres interesse her.

Fyll inn skjemaet på denne siden for å være med i trekningen.

Alle som blir trukket ut vil bli kunngjort på www.bygg.no.