Ny Hæhre-avtale for Cramo

Cramo har sikret seg en ny femårsavtale med Hæhre AS, noe begge parter er godt fornøyd med. 

– Vi er svært fornøyd med å dra i land en så omfattende avtale, samtidig som det stiller store krav til videre utvikling og kompetanse, sier Cramos distriktssjef for Sør, Ole Røsholt i en pressemelding.

 Avtalen trådte i kraft 1. november i år, og bygger videre på en avtale fra 2003.

- Vi har hatt et godt samarbeid med Hæhre i flere år allerede, og det er gledelig at de har valgt oss på nytt som hovedleverandør av bygg- og anleggsmaskiner, lifter og brakker for fem nye år, forklarer Røsholt.

Viktig kunde
Hæhre-avtalen er av stor betydning for Cramo, og ifølge distriktssjefen har den mye å si for langsiktighet og planlegging fremover.

- Dette er en av de viktigste og største kundene vi har. En slik avtale gjør det lettere for oss med tanke på fremtidig budsjettering, i tillegg til at vi hele tiden må videreutvikle oss for å holde tritt med utviklingen til Hæhre.

- Vi kommer til å levere så og si alt av mindre maskiner ettersom de selv har anleggsmaskiner over 20 tonn, og målet med avtalen er at Cramo skal dekke det meste av all innleie som Hære har behov for.

Seriøs aktør
Daglig leder for Hæhre Maskinutleie AS, Frank Ole Sørensen, sier de er godt fornøyd med den nye avtalen.

- Vi ønsket å forlenge avtalen med Cramo i fem nye år ettersom vi har hatt et meget godt samarbeid så langt. Vi anser selskapet som en av de mest seriøse aktørene på markedet, i tillegg til at de klarer å vokse i takt med oss.