Prosjekteringsleder

BackeGruppen
består av åtte selvstendige entreprenørselskaper som geografisk dekker det vesentligste av Østlandsregionen. De 900 ansatte i de åtte selskapene vil i 2007 utføre arbeider for ca. 2.200 mill. kroner, primært innenfor nybygg og rehabilitering av næringsbygg og boliger.
BackeGruppen har solid økonomi og stor finansiell handlefrihet

BackeGruppen
AS Backe (morselskap)
AS Ing. Gunnar M. Backe
Martin M. Bakken AS
Agathon Borgen AS
Buer Entreprenør AS
AS Miljøbygg
Våle Bygg AS
Backe Østfold AS
Bøhmer Entreprenør AS
Mjøsen Murmesterforr. AS
Bøhmer Anlegg AS
Backe Prosjekt AS
Buer Prosjekt AS
Backe Prosjekt Nord AS

www.backe.no

FirmaAgathon Borgen AS
FylkeAkershus
Søknadsfristsnarest

Agathon Borgen AS dekker markedsområdet Romerike med tilliggende områder. Selskapet har hovedtyngden av sin virksomhet innen næringsbygg, offentlige bygg, rehabilitering og boliger. Vår forventede omsetning i 2007 er på 250 mill. kr og vi er for tiden ca. 80 ansatte. Hovedkontoret er på Kløfta.

For å ytterligere styrke vår organisasjon søker vi

Prosjekteringsleder

 

Arbeidsoppgaver
Prosjekteringsleder har ansvar for prosjekteringsledelse i ett eller flere prosjekter, og vil delta i selskapets kalkulasjons- og prosjektutviklingsarbeide.

Vi søker
Sivilingeniør eller ingeniør med erfaring fra prosjekt-/prosjekteringsledelse i entreprenørbedrift, byggelederfirma eller konsulentvirksomhet.

For stillingen tilbyr vi
Konkurransedyktige betingelser i et arbeidsmiljø preget av gode påvirkningsmuligheter og korte beslutningsveier. Store muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom økt ansvar og intern/ekstern kompetanseutvikling.

For nærmere informasjon, kontakt adm. direktør Asle Randen (913 95 307), eller vår rådgiver Fredrik Vegsgaard, Cappa AS (23 38 38 82 / 900 200 79). Alle henvendelser og søknader behandles konfidensielt.

Søknad og CV sendes pr. e-post til fredrik.vegsgaard@cappa.no

Alternativt:
Cappa AS
PB 150 Oppsal
0619 Oslo

Vis flere stillinger: