Ultimat har ledig to stillinger som salgsingeniør

Informasjon om selskapet
Ultimat AS er et spennende selskap med et stort utviklingspotensiale. Selskapet har utviklet en ny type banebrytende byggisolasjon basert på returtekstiler. Produktet er nominert til flere miljøpriser og er spådd lyse utsikter i byggebransjen.

Ultimat er meget behagelig å arbeide med og er fullt på høyde med konkurrentene når det gjelder isolasjonsevne og andre tekniske egenskaper.
Produktet er patentsøkt i 25 land og har så langt fått patent bl.a i Norge , USA og Russland. Veidekke og Kistefos er blant flere sentrale eiere. Selskapet startet opp produksjonen i januar 2007

FirmaUltimat AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Salgsingeniør

Ultimat har ledig to stillinger som salgsingeniør

Arbeidsoppgaver
Utadrettet salgsarbeid, oppfølging av kunder og samarbeidspartnere Kundestøtte med teknisk support, rådgivning og veiledning av kunder. Utvikle markedsplaner, planlegge og gjennomføre markedsaktiviteter mot kunder og andre sentrale markedsaktører.

Utdanning
Gjerne høyere utdannelse, men relevant erfaring kan kompensere kvalifikasjoner
Det forutsettes relevant kompetanse og erfaring innen bygg/byggvaresektoren, gjerne fra byggevarekjede eller produksjon/håndverkererfaring. Salgserfaring er en stor fordel for stillingen Interesse for og mulighet for reising, da stillingene krever utstrakt reisevirksomhet

Egenskaper
Vi søker serviceinnstilte og kundeorienterte medarbeidere av begge kjønn med godt humør og evne til å arbeide målrettet og strukturert. I tillegg bør du som selger være relasjonskapende og kunne skape tillit.

Vi tilbyr
Selvstendig og fri rolle hvor du er med og skaper og påvirker eget arbeidsmiljø og fremtidig resultat for det nye produktet. Fremtidsrettet selskap som har potensiale til å forbedre kvalitet og miljø i byggebransjen!
Solide og seriøse eiere
Helt nyetablert kontormiljø i Oslo med "gründerstemning".
Nærmere opplysninger om stillingen kan fås hos Ole Skytterholm , tlf 91 66 57 43.
Søknad med kortfattet CV sendes :Ultimat , postboks 6195 Etterstad 0206 Oslo merket "salgsingeniør" el ole.skytterholm@ultimat.no

Vis flere stillinger: