Microsoft til NCC på Lysaker

Microsoft Norge AS er første leietaker som er klar for Lysaker Torg 45 i Oslo. For NCC Property Development AS er dette en av de mest attraktive og spennende leietakerne de kunne ha ønsket seg til nybygget. 

Microsoft vil flytte inn i de tre øverste etasjene i Lysaker Torg 45 når bygget står klart i september neste år. Dette betyr en unik lokalisering i Norge for det verdensomspennende selskapet.

- Microsoft får et fantastisk kontorbygg. De flytter inn i 7., 6. og halve 5. etasje, og får takterrasse med utsikt utover Lysakerfjorden. Tenk deg selv å jobbe der! Det ligger 20 meter fra flytoget til Gardermoen. De som jobber der trenger ikke å gå ut fra kontoret før toget er på perrongen, og det er parkeringsplasser i kjelleren, bussforbindelse i alle retninger og taxiholdeplass rett utenfor, forteller markedsdirektør i NCC Property Development, Harly Eilertsen. Han er veldig tilfreds med leieavtalen som nå er inngått med Microsoft Norge AS.

En attraktiv leietaker
- Dette er en av de absolutt mest spennende leietakerne vi kan få inn i et slikt bygg. Ikke minst vil Microsoft være en attraktiv nabo og gi ekstra profilering til området, sier Eilertsen. Leietakerne som skal inn i resten av bygget regner han med å ha klare i løpet av relativt kort tid, kanskje allerede før jul.

- Microsoft er første leietakeren som skriver kontrakt, men flere står for tur, legger han til. Det nye kontorbygget på Lysaker får 16 550 kvadratmeter kontorlokaler fordelt på syv etasjer, av dette skal Microsoft leie 5800 kvadratmeter. Bygget får også 625 kvadratmeter lager og 309 parkeringsplasser.

I tråd med ”Future Office by NCC”
- Bygget føres opp i tråd med konklusjonene fra ”NCC Future Office Study”. Dette betyr en høy grad av fleksibilitet samt teknologiske løsninger, servicetjenester etc. som må til for at moderne kunnskapsarbeidere skal trives, sier Harly Eilertsen. Lysaker Torg 45 er siste byggetrinn på ”Lysakerlokket” der NCC siden 1988 har bygd omkring 80 000 kvadratmeter kontor.