Lyst på en utfordrende jobb i et spennende miljø?

JM Byggholt er et innovativt og solid boligutviklingsselskap med mange nye og spennende prosjekter. Vi satser og trenger flere flinke og hyggelige kolleger på vårt hovedkontor i Bærum. Med egne fagfolk i alle ledd legger vi vekt på nyskapende og annerledes boligutvikling. Hos oss får du delta og bidra gjennom hele prosessen, fra tomtekjøp til overlevering av ferdig bolig til kunden. JM Byggholt har et tverrfaglig og aktivt fagmiljø med konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for etterutdanning og personlig utvikling. Vi trives på jobb og kan tilby et hyggelig og aktivt miljø, populære sosiale aktiviteter og firmahytte.

FirmaJM Byggholt AS
Fylke
Søknadsfristsnarest

JM Byggholt vokser og trenger
flere dyktige medarbeidere 

 

Sivilarkitekt/arkitekt
Du har gode kommunikasjonsevner og et personlig engasjement. Våre arkitekter er sentrale i hele prosessen, fra tomte- og mulighetsanalyser til
oppfølging i forhold til produksjon på byggeplassen.

Prosjekteringsleder
Vi trenger en erfaren prosjekteringsleder (sivilingeniør/ingeniør) som skal ha hovedansvaret for den tomtetekniske prosjekteringen i våre største
feltutbygginger i Osloområdet.
Vi ønsker oss en kollega med lang erfaring fra tilsvarende jobber på anlegg, eller tilsvarende erfaring fra konsulentbransjen innen fagområdene.

Sivilingeniør/ ingeniør/
byggeteknikk
Du er en analytisk sivilingeniør/ingeniør med interesse for boligprosjektering.
Dine hovedoppgaver blir konstruksjonsteknisk prosjektering og prosjektutvikling innenfor byggeteknikk, med ansvar for egne prosjekter.
Vi har ledig stilling både i Bærum og Tønsberg.

Innkjøpsleder
(konsern
)
Vårt hovedkontor søker en strukturert, resultat- og forretningsorientert kollega som kan fylle nøkkelrollen som innkjøpsleder.
Du er sivilingeniør/ingeniør eller har økonomiutdannelse på tilsvarende nivå, er etisk bevisst, relasjonsskapende og forhandlingsvant.

Landskapsarkitekt
Vi trenger en kreativ og løsningsorientert landskapsarkitekt. Du blir en viktig del av prosjektteamet og deltar i hele prosessen, fra tomteanalyser
til detaljerte arbeidstegninger og oppfølging i byggefasen.

Teknisk tegner
Vi trenger en teamorientert teknisk tegner som er flink til å kommunisere med byggeplassene. Du vil delta i alle faser av prosjektene. Vi utvikler alt fra små bolighus til større leilighetsbygg.

Regnskapssekretær
(konsern)
Du er erfaren, fleksibel og strukturert, har godt humør og kan håndtere alt fra kontering av inngående fakturaer til oppgjør i forbindelse med salg av boliger.Regnskapssekretær (konsern)
Du er erfaren, fleksibel og strukturert, har godt humør og kan håndtere alt fra kontering av inngående fakturaer til oppgjør i forbindelse med salg av boliger.

Gå inn på www.jmbyggholt.no  og les mer om stillingene!
JM Byggholt er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo området, Bergen, Stavanger, Grenland og Vestfold. JM Byggholt
eies av det børsnoterte boligselskapet JM AB som har en omsetning på SEK 12 mrd. JM Byggholt har 260 medarbeidere og vil i 2007
omsette for ca NOK 1,4 mrd. og igangsette ca 800 boliger.

Vis flere stillinger: