Avdelingsledere

Cramo AS er en sterkt voksende og ledende utleie-aktør i Europa og Norge, til bygg- og anleggsbransjen, industrien og den offentlige sektor. Vår bredde på utleieprodukter dekker maskiner, utstyr og flyttbare lokaler. Vi tilbyr våre kunder en kapasitet, nærhet og kompetanse som kan måle seg med hvilket som helst utleiefirma i Europa. Cramo AS har idag 24 avdelinger og over 140 ansatte i Norge. Cramo AS innehar ISO sertifiseringer for Kvalitet og Miljø (9001/14001).

FirmaCramo AS
Fylke
Søknadsfristsnarest

AVDELINGSLEDERE

Oslo, Bjørvika og Alnabru

Våre avdelingsledere i Bjørvika og på Alnabru har påtatt seg nye oppgaver i Cramo. Til å etterfølge disse søker vi nå etter to erfarne og gode ledere. Den rette kandidaten har erfaring fra foretningsdrift og personalledelse.

Vedkommende må være salgsorientert, forhandlingsvant og serviceorientert.

Avdelingsleder vil bistå i salgsarbeidet og ha ansvaret for avdelingens kunder. Videre vil leder ha hovedansvar for daglige drift inkludert optimalisering av maskinpark, coaching av personalet og avdelingens resultater. Det vil være en fordel om vedkommende i tillegg har kjennskap til bygg- anleggsbransjen i området. 

For ytterligere informasjon, samt for å søke stillingene, se www.mppx.no

Du kan også kontakte bedriftsrådgiverne;

Jan-Petter Ødegaard, Bedriftsrådgiver, Telefon 47 61 02 95 
Jan Petter Narvesen, Bedriftsrådgiver, Telefon 93 46 81 58

Vis flere stillinger: