Nye Rica Helsfyr Hotel ferdigstilles 2008

Totalrenoveringen og utvidelsen av Rica Helsfyr Hotel nærmer seg ferdigstillelse.

Rica Hotel på Bryn-Helsfyr i Oslo nærmer seg ferdigstillelse, blant annet med 90 nye rom, nye konferansefasiliteter og ny velvære- og trimavdeling.

Den nye resepsjonen blir en del av et stort lobbyområde, og tilbygget vil inneholde 90 nye dobbeltrom, to store suiter med terrasse, et auditorium med plass til 180 personer og tre nye konferanserom. Hotellet vil også by på en ny velvære- og trimavdeling med badstue. I tillegg har alle 115 hotellrom i den opprinnelige delen av bygget blitt totalrenovert, og fått nytt interiør.

Det omfattende utbyggings- og rehabiliteringsprosjektet vil ferdigstilles i månedsskiftet januar/februar 2008.

Rica Helsfyr Hotel er et konferanse- og forretningshotell.

- Hotellet har en viktig funksjon for det blomstrende næringslivet på Bryn-Helsfyr, sier administrerende direktør Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen, som er koordinator i Bryn-Helsfyr-prosjektet.

- Moderniseringen og utvidelsen av fasilitets- og tjenestetilbudet ved hotellet er meget positiv, og vil bidra til et ytterligere løft for området. Investeringen viser at også Rica Helsfyr Hotel har sterk tro på den videre utviklingen av Bryn-Helsfyr som næringsområde.

Bryn-Helsfyr-prosjektet er et langsiktig samarbeidsprosjekt om felles markedsføring og identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Deltakerne i prosjektet er Bryn Eiendom, Entra Eiendom, SAAS Eiendom, Jotne Eiendom, Gasmann Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, Sparebank1 Gruppen, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Sigellen og Damsund Eiendom. Bryn-Helsfyr-prosjektet har pågått siden 2001, og har siden dette drevet aktiv og målrettet markedsføring og identitetsbygging av området.