Etablerer entreprenørselskap i Ålesund

Entreprenørselskapene HENT AS fra Trondheim og Br. Røsand AS fra Averøy etablererer nå entreprenørselskapet HENT Røsand AS i Ålesund.

Entreprenørselskapene HENT AS fra Trondheim og Br. Røsand AS fra Averøy er totalentreprenører i byggenæringen.

Selskapene har etablert et entreprenørselskap som skal ta del i markedet i Ålesund og Sunnmøre for øvrig, med spesielt fokus på totalprosjekter. Daglig leder for HENT Røsand er Terje Melseth, som blant annet har erfaring fra Ålesund Bygg og Veidekke.

Etableringen baserer seg på samarbeid mellom to aktører som hver for seg har gjennomført prosjekter i regionen, og som har ønske om en sterkere og varig tilstedeværelse her. Aktørene er solide selskaper i hver sitt segment, som kan tilføre etableringen kompetanse, kapasitet og kapital. Rekruttering av lokal ledelse skal sikre tilgang til og kunnskap om det lokale markedet.

Formålet med etableringen er å gi regionen et totalentreprenør-selskap som den ikke har fra før. Selskapet tar sikte på å være et veletablert selskap i løpet av 2008. Videre har virksomheten satt seg som mål å ha en omsetning i 2009 på 200 millioner kroner. Selskapet har som ambisjon å utvikle seg til å bli blant de ledende entreprenørene i regionen.

- Vi skal skape en sikker, trygg og varig arbeidsplass hvor ansatte har muligheter til å utvikle seg både faglig og personlig. Ålesund, og Sunnmøre for øvrig, oppfattes som en veldig spennende region når det gjelder fremtidige byggeprosjekter, både i offentlig og privat sektor, hvor vi blant annet ser på regionen som et voksende marked med mange urealiserte behov.

HENT Røsand AS kommer til å ha fokus på samspillprosjekter, som vil være til det beste for både utbyggere, brukere og aktører i byggeprosesser. Selskapet vil basere sin virksomhet på det beste fra de to selskapene som står bak, og vil ta sikte på å oppnå et tett samarbeid med utbyggere, arkitekter, rådgivere, UE og leverandører. Vi ser frem til å ta fatt på spennende prosjekter og muligheter i regionen, og skal gjøre vårt for å sikre at vi blir oppfattet som en viktig bidragsyter og et "friskt pust" i regionen, skriver Hent Røsand AS i en pressemelding.