Norcem, maxit og Byggeindustrien sponser Birkebeinerne

Norcem, maxit og Byggeindustrien har inngått en hovedsamarbeidsavtale med Birkebeinerrennet AS (som arrangerer Birkebeinerrennet og Birkebeinerløpet) og Birkebeinerrittet AS som arrangerer Birkebeinerrittet.

Avtalen gjelder fra 1. november i år og tre år fremover. De tre selskapene vil profilere seg opp mot hvert sitt arrangement årlig, slik at man i løpet av perioden har dekket både ski-, sykkel- og løpsarrangementet.

- Ved siden av ren profilering rundt arrangementene i form av skiltreklame, annonsering, bekledning og andre events, er en av hovedtankene bak dette sponsoratet at man kan generere ulike aktiviteter innad i byggenæringen. I alle disse arrangementene deltar det personer som jobber i den store byggenæringen, og kanskje vi kan skape en egen pris for beste selskap eller den utøver fra næringen som har gjort det best i alle tre arrangementene i løpet av ett år, forteller markedssjef Ragnar Sandin i Byggeindustrien.

Det finnes sikkert mange gode historier knyttet opp til deltagerne i disse arrangementene. Mange har nok inngått veddemål med kollegaer, og kanskje har det vært lagt ut en gulrot i arbeidet med å få folk bedre fysisk form.

I avtalen ligger et betydelig antall friplasser som disponeres av sponsorene. Optimal bruk av disse vil en arbeidsgruppe med representanter fra alle tre firmaene jobbe med utover høsten og vinteren. Styringsgruppen for dette Birkebeinersponsoratet består av Jan Halstensen i maxit, Gunnar Syvertsen i Norcem og Per Helge Pedersen i Byggeindustrien.

Koordineringsrollen mellom styringsgruppen og arbeidsgruppen skal ivaretas av Ragnar Sandin i Byggeindustrien.