Flagstad årets bedrift

Flagstad AS i Løten i Hedmark er kåret til årets bedrift på Hedemarken.

Det var et bredt utvalgt fra næringslivet i Hedmark som kom fram til Flagstad AS som årets bedrift. Juryen består av representanter fra Heb Consulting AS, Hamarregionen utvikling, Innovasjon Norge, Hamar Media AS og Nordea.

Juryen har bedømt firmaets kvalitet, profil, service, utvikling, vekst, markedsføring, innovasjonsevne, kompetanseutvikling og økonomi.

"Selskapet har over tid økt produktbredden gjennom nye miljøvennlige produkter. Det bidrar til økt bredde og trygghet for selskapet" skriver juryen i sin begrunnelse.

I Hedmark og Oppland driver Flagstad AS rehabilitering og TV-fotografering av rør, støping av nytt innvendig belegg i skadde rør og suging av slam og løse masser.

Flagstad er en leverandør av produkter til vegvedlikehold på vegene i Norge, Svalbard og Island. De er meste kjent omkring i landet som leverandør av støvbindemiddelet Dustex. Dustex er også brukt som dypstabilisering i bygging av veger.

Firmaet har i mange år forhandlet det svanemerkede smeltemiddelet Ice-Away som er en konkurrent til det tradisjonelle vegsaltet.