Teknisk Sjef

VestlandsHus AS administrerer VestlandsHus-kjeden. Kjeden består av 40 VestlandsHus-forhandlere som er spredd over hele landet, og som bygger ca 400 boenheter årlig. Vår kjernevirksomheten er arkitekt og konsulentvirksomhet for våre medlemmer, samt drifting og utvikling av VestlandsHus-kjeden. VestlandsHus med sitt Trygge Hjem konsept har et solid renomée i markedet og våre produkter er kjent for gjennomført kvalitet. Selskapet har god økonomi og har vedtatt en spennende vekstplan. For å nå våre mål, trenger dagens 12 dyktige og stolte medarbeidere dine holdninger og kvalifikasjoner med på laget.

FirmaVestlandsHus AS
Fylke
Søknadsfrist16.11.2007

Vi har behov for ytterligere kunnskap og kapasitet som: 

TEKNISK SJEF/sivilingeniør bygg

Selskapet er inne i en vekst og derav omstillingsfase. I den forbindelse ønsker vi å knytte til oss en sivilingeniør eller bygningsingeniør med relevant erfaring. Din ledelseserfaring og personlige holdning vil bli vektlagt. Kandidaten vil inngå i ledergruppen for selskapet.

Hovedoppgaven vil være å lede og delta i arkitekt og prosjekteringsavdelingen. Under din ledelse skal avdelingen utvikles til å bli totalprosjekterende. Vi prosjekterer i hovedsak boliger og fritidshus. Ditt kundeengasjement er også sterkt, fordi du skal lede bedriftens tekniske kundeoppfølging. Sammen med dine nye medarbeidere skal du bidra til at VestlandsHus-kjeden utvikler seg til å bli et av landets mest komplette kjedekonsept. Vi har planene klare og har behov for ditt engasjement.

Hovedarbeidsoppgavene vil bli:
• Lede arkitekt og prosjekteringsavdelingen
• Produktutvikling
• Kundeoppfølging
• Bidra til å utvikle kjedekonseptet
• Delta i bransjefora

Vi kan tilby et engasjert og godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige lønns- og pensjonsvilkår og mulighet for eierskap. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Stemmer dette overens med det du har lyst til å arbeide med i fremtiden, vennligst kontakt oss. Henvendelse rettes til daglig leder Dagfinn Helsem på telefon 928 35 444 / 70178909 eller e-post dagfinn.helsem@vestlandshus.no. Søknadsfrist 16. november.

Vis flere stillinger: