Prosjektdirektør

Omsorgsbygg Oslo KF er blant landets største eiendomsutbyggere. Foretaket eier, forvalter og utvikler kommunale bygg etter forretningsmessige
prinsipper og er underlagt et eget styre. Foretaket har et samlet bygningsareal på ca 770.000 m2 fordelt på over 600 eiendommer. Bygningsmassen
består i hovedsak av sykehjem, barnehager, institusjoner, brannstasjoner, kulturbygg og kontorbygg. Vi holder til i hyggelige lokaler i Oslo sentrum.
For mer informasjon, se www.omsorgsbygg.oslo.kommune.no.

FirmaOmsorgsbygg Oslo KF
Fylke
Søknadsfrist13.11.2007

Prosjektdirektør

Prosjektutvikling - Prosjektgjennomføring
Vil du sette spor etter deg i Oslo?

Omsorgsbygg er blant landets aller største utbyggere med en prosjektportefølje på 4,2 mrd. kroner og et årlig investeringsbudsjett på mer enn 1 mrd. kroner. Flere av prosjektene er svært komplekse og er gjenstand for stor oppmerksomhet. Profesjonell prosjektutvikling og god prosjektstyring er avgjørende for hele Omsorgsbyggs suksess.

Vi søker en kreativ og løsningsorientert leder med solid erfaring fra ledelse av store og komplekse byggeprosjekter. Som prosjektdirektør vil ditt hovedansvar være å sørge for at Omsorgsbygg er i forkant i valg av løsninger og å profesjonalisere styringen av byggeprosjektene. Du skal være en pådriver i utvikling av prosjektstyringsmetodikken og legge til rette for at erfaringer blir overført fra det enkelte prosjekt.

Vi søker en prosjektdirektør som kan kombinere overordnet system- og prosessfokus med daglig ledelse av egen avdeling. Vi legger vekt på at du trives i lederrollen og har evne til å samle og videreutvikle en avdeling bestående av 7 kompetente og erfarne prosjektansvarlige.

Søkere bør ha høyere utdanning og solid ledererfaring, både anlegg, bygg og offshore kan være aktuelt. Kjennskap til regelverket for offentlige anskaffelser og solid erfaring fra kontraktsforhandlinger vil være en fordel. Prosjektene angår en stor del av Oslos befolkning, og gode evner til kommunikasjon og samarbeid både internt med andre avdelinger og eksternt, bl.a. med media og almenheten er nødvendig.

For mer informasjon, ta konfidensiell og uforpliktende kontakt med Liv S. Bøe, Delphi Consulting AS, tlf. 23 08 46 40.
Søknad med CV merket 44303 sendes delphi@delphi-consulting.no innen 13.11.07.

Alle henvendelser og søknader behandles konfidensielt innen søknadsfristens utløp, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

www.delphi-consulting.no

 

 

Vis flere stillinger: