Storkontrakt mellom Steen & Strøm og Advansia

Steen & Strøm ASA, Skandinavias ledende kjøpesenterselskap, og Advansia har dag inngått en rammeavtale om å etablere et langsiktig samarbeidsforhold.

Avtalen innebærer at Advansia får ansvar for prosjektledelse og gjennomføring av de største utviklingsprosjektene i Steen & Strøms prosjektportefølje.

- Dette er en viktig og langsiktig avtale for oss, sier styreformann Bjørn Sund i Advansia. Oppdraget består i å besørge vellykket gjennomføring av de større utviklingsprosjektene, det vil si at den planlagte kvalitet og funksjonalitet skal oppnås samtidig med at prosjektet leveres til avtalt tid og til avtalt budsjett, forklarer Sund.

Den totale prosjektporteføljen har en produksjonsverdi på totalt omlag 15 milliarder kroner. Advansia er foreløpig engasjert på prosjektene Økern Sentrum, Buskerud Storsenter, Stavanger Storsenter, og i Sverige på prosjektene Emporia i Malmø, Mölndal, og Växjö samt ytterligere ett prosjekt som ennå er i tidligfase.

- Vi har valgt Advansia som samarbeidspartner for å sikre sømløs gjennomføring av utviklingsprosjektene, bekrefter adm. direktør Olav Line i Steen & Strøm. Advansia skal styrke oss med å utvikle de beste handels- og møteplassene i Skandinavia, sier Line.

Advansia har tung ledelses- og gjennomføringserfaring fra store, norske prosjekter som OL på Lillehammer, hovedflyplassen på Gardermoen, Telenors nye hovedkvarter på Fornebu samt byggingen av det nye universitetssykehuset i Akershus.