Et viktig Faglig treff

Byggeindustrien inviterte torsdag til et faglig treff i våre nye lokaler. Det var godt fremmøte. Vi er opptatt av å ha best mulig dialog med våre kunder på alle plan. Det å kunne gi god og nødvendig informasjon om utviklingstrekk er viktig.

 

I tillegg til å redegjøre for alle nyhetene om oss selv (mye positivt har skjedd det siste året) syntes alle å sette meget stor pris på innleggene til Kjell Senneset i Prognosesenteret og til Lasse Gimnes i GimCon.

Sennesets budskap er at det fortsatt vil bli meget høy temperatur i bygge-Norge. Han ser ingen tegn som tyder på at det vi nå opplever er en boble. Mange av dem som møtte frem på dette faglige treffet, er til dels store aktører i byggenæringen. Verken store eller små aktører blir ikke arbeidsledige med det første.

Lasse Gimnes tok for seg den mediarevolusjonen vi nå er inne i. Ikke alle har enda forstått at det nå skjer til dels dramatiske endringer i folks mediavaner. Vi er glade for at han ga ros til Byggeindustrien som helt bevisst har vært opptatt av å bygge opp flere kanaler. Han mente at et nisjeblad for Byggeindustrien også i fremtiden vil spille en helt sentral rolle. Han ga ros for at man allerede har fått på plass så sterke nettsider som bygg.no. I tillegg har Byggeindustrien ansvaret for de årlige Byggedagene. Event er noe Gimnes mener mediabedrifter bør satse langt mer på.

Vi takker ellers for alle positive tilbakemeldinger fra leserne og brukerne våre. Vi har en overordnet oppgave om å lage best mulige produkter hver dag. Takket være den gode dialogen vi har med omverdenen, kan vi også være svært oppdaterte og aktuelle. Våre mailbokser står åpne døgnet rundt - er det noe så send en mail til php@bygg.no.