Prosjektsjef

Entra Eiendom AS har ca 1.000.000 kvm kontoreiendom over hele landet, fordelt på drøyt 130 eiendommer. Selskapet har 130 ansatte. Sentraladministrasjonen ligger i Oslo, med regionkontorer i Trondheim, Bergen, Kristiansand og Oslo

FirmaEntra Eiendom AS
FylkeOslo
Søknadsfrist02.11.2007

PROSJEKTSJEF 

Leder for større utviklings- og byggeprosjekter

Vi søker ny medarbeider som skal ha hovedansvaret for oppfølgingen av definerte prosjekter. Vi søker en kandidat som har erfaring fra flere av feltene prosjektledelse, eiendomsutvikling, lønnsomhetsvurderinger, risikoanalyser, effektive kontorløsninger, myndighetskontakt og byggesaksoppfølging.

* Stillingen krever høyere teknisk utdanning og/ eller erfaring fra prosjektledelse og høyere økonomisk utdanning. Det stilles krav til kundeorientering, gjennomføringsevne og samarbeidsegenskaper. Stillingen rapporterer til direktør prosjekt og utvikling.

* Prosjekt og utviklingsavdelingen består av 7 medarbeidere, og er lokalisert ved hovedkontoret i Oslo. Vi ønsker å styrke bemanningen for Oslo området og region Sørlandet, som omfatter fylkene Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust- og vest Agder. Arbeidssted utenfor Oslo er mulig.

* Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte prosjekt og utvikligsdirektør Bjørn Holm på telefon 951 59 331 eller epost : bjorn.holm@entraeiendom.no.

* Lønn etter avtale og pensjonsordning.

Skriftlig søknad sendes til Entra Eiendom AS, PB 3, 0051 Oslo merket med "prosjektsjef", innen 2. november 2007,
Entra Eiendom oppfordrer personer med innvandrerbakgrunn til å søke stillingen. I selskapet har vi ett ønske om å øke kvinneandelen, og oppfordrer særskilt kvinner til å søke stillingen.

Kontakt Bjørn Holm, Prosjekt og utviklingsdirektør,E-post bjorn.holm@entraeiendom.no,  Telefon 95159331
Kontakt Sverre Vågan, Direktør menneskelige ressurser, Telefon 90015525

 

Vis flere stillinger: