Formenn, Anleggsledere og Prosjektledere

Fra 1. januar 2007 ble Bjørn Bygg en del av Peab Norge. Selskapet har ca. 200 ansatte som omsatte for NOK 450 millioner i 2006 gjennom rehabilitering, boligutvikling og bygging av bolig- og næringsbygg. Peab Norge hadde på samme tid en omsetning på ca. NOK 2 milliarder fra sin entreprenørvirksomhet, og bidro således med sin andel av Peab AB-konsernets omsetning på SEK 30 milliarder. Konsernet har totalt 12 000 ansatte i Sverige, Finland og Norge, hvilket gjør Peab til en dominerende aktør i Norden.

FirmaBjørn Bygg AS
Fylke
StedTroms og Finmark
Søknadsfristsnarest

Hyggelig selskap søker likesinnede

 

BJØRN BYGG AS bygger lune hjem, flotte bygg og praktiske arbeidsplasser for det nordnorske folk. Dette gjør vi så godt at pågangen av nye prosjekter bare øker på. Derfor er vi interesserte i flere dyktige fagfolk til å videreføre vår tradisjon med å levere riktig kvalitet til avtalt tid.

Akkurat nå er vi spesielt interesserte i flere engasjerte og inspirerende FORMENN, ANLEGGSLEDERE og PROSJEKTLEDERE til å møte reale og utfordrende oppgaver i Troms og Finnmark. Selv om de faglige ansvarsområdene er noe forskjellige, har stillingene det til felles at fagfolkene vi søker er erfarne - og evner å videreføre vår fokus på etikk, kvalitet og HMS.

Utfyllende opplysninger om disse - og andre - stillinger finner du under "Jobb hos oss" på www.bjorn.no eller ved å snakke med Adm. Dir. Arild Østgård på telefon 90 64 32 38. Esten Solberg i De4 Search & Consulting AS, som treffes på 93 25 25 11, har også alle opplysninger du måtte trenge.

Søknad sendes esten.solberg@de4.no snarest

Vis flere stillinger: