VHF Group overtar RCS

VHF Group AS, som eier VHF Communication AS og blant annet representerer ICOM og Sepura, har inngått kjøpsavtale med eierne av Radio Communication Systems AS.

VHF Group styrker dermed sin posisjon som betydelig leverandør av radiokommunikasjonsystemer. Selskapet blir en dominerende leverandør av analoge og digitale systemer basert på TETRA-teknologi. Konsernet har en omsetning på ca. 200 millioner NOK og har datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark, Estland og Polen.

Gjennom kjøpet av RCS overtar VHF Group representasjonen av kjente merkevarer som Kenwood, Team Simoco og Swissphone, noe som er helt i tråd med selskapets ambisjoner om å være en ledende leverandør av radiokommunikasjon - både med tanke på standardutstyr og skreddersydde kommunikasjonsløsninger.

RCS vil i løpet av oktober flytte inn under samme tak som VHF Communication AS for å skape et miljø med tung kompetanse innen hele spekteret av radiosystemer - både analoge og digitale systemer (TETRA).

For kunder og samarbeidspartnere betyr sammenslåingen først og fremst at det utvidede selskapet kan fremstå som en enda mer komplett leverandør med betydelig kompetanse og erfaring. Kontaktpersoner, telefon og epost er som før.