Todalsfjordprosjektet blir Trollheimstunnelen

Styret i Todalsfjordprosjektet AS på MNordmøre har bestemt at det nye navnet skal være Trollheimstunnelen, melder Tidens Krav.

 

Navneskiftet vil omfatte både prosjekt, prosjektselskap og selve tunnelen, og kommer som et resultat av navnekonkurransen som ble arrangert frem til 5. oktober.

- Målet er for det første at man med begrepet Trollheimstunnelen skal utvide prosjektets geografiske målgruppe, sier daglig leder Ragnhild Smisetfoss.

Assosiasjoner
- Todalsfjordprosjektet ble av mange oppfattet som svært lokalt, og utenfor Sunndal og Surnadal har det blitt viet relativt liten interesse. Faktum er at tunnelen, i tillegg til å skape positive ringvirkninger lokalt, også blant annet vil gi næringsliv og reisende fra Sunnmøre og Romsdal en meget effektiv alternativ rute til Trondheim.

- Vi er svært stolte av det nye navnet, forteller en entusiastisk styreleder Bergsvein Brøske.

Grundig vurdert
- Navneskiftet er noe vi har vurdert grundig i lang tid, og vi har villet være helt sikre på at vi hadde noe virkelig bra før vi eventuelt satte en endring ut i livet. Vi mener nå å ha funnet et navn som både fenger, engasjerer, og favner en bred geografisk målgruppe. I tillegg gir det eksklusive assosiasjoner; regionalt, nasjonalt. Trollheimen er et kjent og beundret område verden over, og vi har fantastiske steder som Innerdalen og Kårvatn i nærheten av tunnelområdet. Navnet åpner dessuten for å bruke troll i for eksempel utsmykning eller annen profilering.

Prosjektets Internettsider har til nå vært å finne på www.todalsfjordprosjektet.no. Det vil fortsatt finnes en link fra denne adressen, samtidig som at ny hovedadresse blir www.trollheimstunnelen.no. Denne vil trolig være i drift innen få dager