Rendyrker boligutvikling

For å sikre en best mulig samordning mellom Bjørn Bygg og Peab vil bolig- utviklingsaktiviteten skilles ut, og Bjørn Bolig etableres som ny region i Peab Bolig.

- Vi ønsker å styrke satsingen på entreprenørdrift og boligutvikling i Nord-Norge. For å sikre en rendyrket organisering av entreprenørvirksomheten og en best mulig samordning mellom Bjørn Bygg og Peab vil boligutviklingsaktiviteten skilles ut og Bjørn Bolig etableres som en ny region i Peab Bolig, opplyser administrerende direktør i Bjørn Bygg, Arild Østgård.

Oddbjørn Eidissen skal lede Bjørn Bolig og vil rapportere til administrerende direktør i Peab Bolig, Bjørnar Danielsen, som tidligere har vært direktør for Bjørn Bygg. Entreprenørvirksomheten i Bjørn Bygg drives videre som i dag med Arild Østgård som administrerende direktør. Steinar Rønes skal lede distrikt Troms, mens Per Ivar Rasmussen skal lede distrikt Finnmark.

- Med denne organiseringen styrkes vekstpotensialet både for entreprenørvirksomheten og vår boligutvikling i Nord-Norge. Med Bjørn Bolig som en region i Peab Bolig får vi samlet kompetansen innen boligutvikling, samtidig som vi oppnår en tydeliggjøring av ansvarsområder, med åpne og forutsigbare rapporterings- og beslutningsveier både innen entreprenør og boligutvikling, sier Østgård.