Bygg- og miljødagen utvider med BMArena

24. oktober går årets Bygg- og miljødag av stabelen på NTNU i Trondheim. Nytt av året er en utvidelse av Bygg- og miljødagen, kalt BMArena.

I år er det Institutt for bygg, anlegg og transport som arrangerer dagen. Bygg- og miljødagen har blitt arrangert i en årrekke på NTNU og har etablert seg som et viktig forum for kontakt mellom studenter og næringsliv.

Nytt av året er en utvidelse av Bygg- og miljødagen, kalt BMArena. Bakgrunnen for denne utvidelsen er å forbedre dagen med tanke på kontakt mellom studenter og bransjens bedrifter. I løpet av dagen vil bedriftene som har meldt seg på ha luftige standarealer i instituttets lokaler, hvor også mye av Bygg- og miljødagens program blir avviklet. Noen bedrifter vil også få muligheten til å gjennomføre prosjektpresentasjoner etter at BMArena er ferdig. Her vil studentene som deltar få høre om utfordrende prosjekter og hvordan bedriftene løste dem.

I motsetning til andre, liknende, arrangementer som IAESTE-dagene og Karriæredagen vil bedriftene som deltar på BMArena møte kun studenter i sin målgruppe, noe som også er et mål for BMArena. Slik blir det lettere for bedriftene og studentete å komme i kontakt med hverandre. Bygg- og miljødagen hadde, i fjor, over 300 besøkende og etter alt å dømme vil besøkstallet være minst like høyt i år.

Inntektene fra BMArena vil uavkortet gå til finansiering av 3. årskurs hovedekskursjon i 2008. Hovedekskursjonen, som er en årlig foreteelse for, er i 2008 lagt til Beijing i Kina. Der vil studentene som deltar, i alt 123 personer, få se og oppleve Beijings voldsomme byggeaktivitet mot OL som arrangeres der neste sommer.

Invitasjonen til BMArena finnes på Næringslivsringen sine nettsider.