Åpnet FoU-senter og produksjonsanlegg

Rundt 220 personer deltok i åpningen av Rescon Mapeis nye FOU-senter og produksjonsanlegg for tilsetningsstoffer.

På arrangementet deltok en rekke personer. Blant dem var dr. Georgio Squinzi, eier av Mapei-konsernet, som også eier Rescon Mapei.

Mapei kjøpte Rescon i 1999, og siden den tid har utviklingen bare gått en vei, oppover. Rescon Mapei forventer å omsette for 430 millioner kroner i 2007.

Dr. Squinzi er godt fornøyd med selskapet i Nord-Odal.

- De har vist en god utvikling, og vi forventer at den gode utviklingen skal fortsette, sier Squinzi til Byggeindustrien. Han sier de også har nye planer for anlegget til Rescon Mapei.

Det var en tydelig stolt Trond Hagerud, adm. dir i Rescon Mapei, som kunne ta imot alle de besøkende i det nye anlegget. Han takket spesielt alle de ansatte som har stått på i byggeperioden.

- Dere har alle gjort en meget god jobb, skrøt han.

Blant foredragsholderne var BNL-sjef Sverre A. Larssen, stortingsrepresentant Gunnar Gunnersen og selvsagt dr. Georgio Squinzi.

Rescon Mapei hadde som vanlig slått på stortromma med sitt åpningsarrangement, og det var flere kulturelle innslag ved siden av foredragene. Alle gjestene fikk også en omvisning på hele anlegget på Sagstua.

Det nye anlegget er på 2300 kvadratmeter, og har kostet rundt 50 millioner kroner å bygge. Siden 2003 har Rescon Mapei investert 110 millioner kroner på anlegget i Nord-Odal.

Les mer i nr 14 av Byggeindustrien, som kommer ut 1. november.