Daglig leder , Prosjekt- og byggeledere samt prosjekteringsledere

Stema Rådgivning AS er ett frittstående konsulentfirma innen bygg- og anleggsadministrasjon. Bedriften ble etablert i år 2000 av ingeniører med bred erfaring innen prosjekt- og byggeledelse. Firmaet har oppdrag i offentlig og privat sektor i Østlandsområdet. Vi har kontor i Nannestad, er 22 medarbeidere og vil omsette for ca. 22.mill kr i år.

 

FirmaStema Rådgivning AS
FylkeOslo
Stedøstlandsområdet
Søknadsfristsnarest

DAGLIG LEDER 

Da vår nåværende daglig leder går over i annen stilling i bedriften, søker vi etter en ny daglig leder. Det er avgjørende at du er strukturert og kvalitetsbevisst. Du må ha stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner. Du må passe godt på våre 22 medarbeidere spredt i og rundt Oslo. Dersom du liker å være på farten er dette jobben for deg da du må ivareta medarbeidere og kunder der de er. Vi setter pris på om du har god kontaktflate innen bygg -og anleggsmiljøet, vet hva bygge- og prosjektledelse innebærer og ha teknisk utdannelse. Du vil bli en del av et godt sammensveiset team.

Vi kan tilby meget gode betingelser, svært varierende og interessante arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø.

PROSJEKT- OG BYGGELEDERE, PROSJEKTERINGSLEDERE

Vi søker etter ingeniører og sivilingeniører innenfor bygg/anlegg, VVS og elektro. Du må være strukturert og kvalitetsbevisst, inneha stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner. Vi har et godt arbeidsmiljø med interessante oppgaver. Nyutdannede vil også bli vurdert. Vi kan tilby meget god lønn etter avtale.

For nærmere opplysninger om stillingene kontakt:

Kjell Magne Nesset, e-post: kmn@stema-r.no
Per Henrik Bråthen, e-post: phb@stema-r.no eller
Bjørn Krutå, epost bk@stema-r.no

Søknad med cv sendes til:

STEMA Rådgivning AS
Postboks 1, 2031 Nannestad

Telefon 63 99 44 40

www.stemaradgivning.no

 

 

 

Vis flere stillinger: