Regional Byggmakker bak nytt oppkjøp

Den regionale Byggmakker-aktøren Carlsen Fritzøe har inngått avtale om kjøp av Kragerø Byggsenter A/S i Kragerø.

Avtalen innebærer at Carlsen Fritzøe AS overtar alle aksjene i selskapet og vil drive det videre som et datterselskap. Carlsen Fritzøe vil etter overtagelsen få en omsetning på godt over en milliard kroner.

Konsernsjef og medeier i Carlsen Fritzøe, Thomas Beck, opplyser at formell overtagelse først er planlagt til nyttår, men at arbeidet med integrasjon til Carlsen Fritzøe settes i gang med en gang.

- Vi ser positivt på overtagelsen og anser den for å være både strategisk og riktig geografisk plassert i henhold til vår strategi. Byggevarehusenes forankring og sterke stilling i sine lokalmarkeder vil fortsatt være selskapets viktigste strategiske fundament og danne grunnlag for ytterligere ekspansjon i Agderfylkene, Telemark, Vestfold og Buskerud, fremholder han.

Carlsen Fritzøe kommer til å beholde alle de ansatte. Også de tidligere eierne vil fortsette å arbeide aktivt i selskapet og utvikle det videre i samarbeid med Carlsen Fritzøe.

Carlsen Fritzøe med hovedkontor i Sandefjord har nå byggevarehus i Kristiansand, Arendal, Langesund, Notodden, Porsgrunn, Skien, Stavern, Larvik, Sandefjord, Kongsberg og nå også i Kragerø.