Prosjektleder og Prosjektassistent

REKON AS inngår som en del av Saferoad AS. REKON er en ledende leverandør i Norge av rekkverk, balkonginnglassinger, vinterhager, trappekonstruksjoner, gangbaner, leidere, rister, gulv og fenderprofiler i aluminium. Selskapet er lokalisert i Sandefjord, og har oppdrag i østlandsområdet med hovedtyngde i Oslo. Årlig omsetning er på ca. 35 mill kr. Ørsta Rekkverksystemer arbeider innenfor samme markedssegment og med hovedtyngde i Midt-Norge. Bedriften har kontor i Trondheim og har ca 30 mill kr i omsetning. Bedriftene skal integreres i en felles strategisk satsing mot det skandinaviske marked, og Rekon vil ha den førende rolle. les mer på www.rekon.no

 

FirmaRekon AS
FylkeVestfold
Søknadsfristsnarest

Det forventes videre vekst i selskapet, og vi vil styrke teamet ytterligere med:
 

PROSJEKTLEDER

Prosjektlederen inngår i selskapets prosjektavdeling, og vil etter hvert få totalansvar for oppfølging av egen prosjektportefølje. Du vil være sentral i kontakt med oppdragsgivere og leverandører, og vil være ansvarlig for anbudsprosesser, oppfølging, kvalitetskontroll og overlevering. Vi ser for oss at du har ingeniørutdanning, men annen teknisk utdanning kombinert med erfaring er også interessant. Vi ønsker at du er handlingsorientert, utadvendt og en god relasjonsbygger, samtidig som du er kvalitetsbevisst og strukturert.

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver i et ekspansivt miljø, samt konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted Sandefjord.

 

PROSJEKTASSISTENT

Prosjektassistenten inngår også i selskapets prosjektavdeling, og vil bistå prosjektlederne i prosjektoppfølgingen. I tillegg får assistenten ansvar for koordinering av spiraltrapper. Vi ser for oss at du er nyutdannet ingeniør, men annen teknisk utdanning kombinert med noe erfaring er også relevant. Vi ønsker at du er kvalitetsbevisst og strukturert, har god drivkraft og evnen til å jobbe både selvstendig og i team.

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver i et ekspansivt miljø, samt konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted Sandefjord.

 

Har du spørsmål til stillingene kan disse rettes til daglig leder Lars Frode Holth i REKON, tlf 90 05 50 72, eller avdelingsleder Kristin Saga i Personalhuset, tlf. 98 29 51 24.

For å søke på stillingen, vennligst følg linken nedenfor for å komme til vårt elektroniske søknadssystem.

https://personalhuset.easycruit.com/intranet/vestfold/vacancy/application/a9b9ba17131945408b68a36f2127a811/118901/13335?iso=no

Vis flere stillinger: