Først med eiendomsforvaltning i Bjørvika

Oslo S Utvikling har valgt Coor Service Management som samarbeidspartner på leveranse av forvaltning, drift og vedlikehold til det første bygget i Barcode-området.

Avtaleperioden er i første omgang på tre år.

Coor Service Management har fått ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av bygget til PricewaterhouseCoopers i Bjørvika. Bygget er på 17.000 kvadratmeter. Oslo S Utvikling skal totalt utvikle 200.000 kvadratmeter kontor, forretning og bolig i Barcode-området.

- Barcode skal være en total kvalitetsopplevelse, fra arkitektur og brukervennlige kontorer, til de servicetjenestene som vi har i tilknytning til vår eiendomsmasse. Coor Service Management ble valgt ut fra en helhetsvurdering, sier administrerende direktør Paul E. Lødøen i Oslo S Utvikling (OSU)

Avtalen er på tre år, med opsjon på forlengelse, ett pluss ett år.

- Vi er svært godt fornøyd med å bli valgt som leverandør til Oslo S Utvikling. Vårt mål er å være en betydelig bidragsyter til å effektivisere og øke kvaliteten på servicefunksjoner for utviklere med både større prosjekter, som Barcode, men også mindre næringseiendomskonsepter, sier administrerende direktør Freddy Eriksen i Coor Service Management.

Selskapet leder, utvikler og effektiviserer profesjonelle servicefunksjoner i større virksomheter.

- Vi er dedikert og fokusert på å ta ansvar for og utvikle servicefunksjonene for mellomstore og store virksomheter. Vi utfører alle de servicetjenestene selskaper trenger som støtte for kjernevirksomheten - for eksempel eiendomsdrift, sikkerhetsløsninger, post- og resepsjonstjenester, renhold og kantinedrift, sier Freddy Eriksen.

Coor Service Management har blant annet Arcus, Det Norske Veritas, Skanska, Rom Eiendom, Ericsson, Skattedirektoratet og EDB Business Partner som kunder i Norge.