Rykker opp til kjededirektør

Mesterhussjef Arve Solheim går inn i nyopprettet jobb i Mestergruppen. Han skal bli kjededirektør for gruppens boligkjeder.

I en pressemelding heter det at Mestergruppen opplever sterk vekst med sine huskjeder Mesterhus og Systemhus og ønsker derfor å styrke organisasjonen samt. Dessuten er det behov for å øke koordineringen og samkjøringen mellom huskjedene seg i mellom samt mot tegnekontorene Unikus og Tegra som Mestergruppen eier. Derfor er det besluttet å opprette et nytt forretningsområde, Kjede Bolig, i Mestergruppen. Dette skal ledes av en ny kjededirektør, og til denne jobben er kjedeleder i Mesterhus Norge, Arve Solheim, valgt.

- Omorganiseringen er først og fremst gjort for å samordne tekniske støttefunksjoner. Vi skal dra bedre nytte av kjedenes sterke sider og de verktøy som er utviklet for medlemsbedriftene i hver av kjedene, kommenterer adm. direktør Johnny Kristiansen i Mestergruppen.

- Huskjedene skal fortsatt bestå som selvstendige kjeder med sine merkevarer, og det vil bli lagt vekt på å beholde kjedenes egenart og interne stammekultur, fremholder Kristiansen som opplyser at bemanningen på kjedekontorene ikke er planlagt redusert på grunn av omorganiseringen.

Mestergruppen vil nå starte rekrutteringen av ny kjedeleder til Mesterhus Norge. Omorganiseringen vil skje så raskt en ny kjedeleder er på plass.