IBS bygger videre med Veidekke

Byggentreprenøren Veidekke velger å fortsette sitt samarbeid med IBS. Avtalen innebærer at Veidekke oppgraderer sitt nåværende forretningssystem til IBS Enterprise 6.0.

Veidekke omfatter om lag 140 forskjellige selskaper, og forretningssystemet vil bli benyttet i økonomistyringen i den norske delen av konsernet.

IBS Enterprise vil benyttes til fakturering og regnskap, men ikke innenfor logistikk eller produksjon. Veidekke bruker allerede IBS Integrator i samkjøringen mellom de mange forskjellige systemene i konsernselskapene.

- Forretningssystemet fra IBS hjelper oss å organisere og samordne all økonomisk aktivitet i den norske delen av konsernets 140 ulike selskaper. Vi har arbeidet med IBS i over 10 år og ser frem til å komme i gang med det nye systemet og dets grensesnitt og funksjoner, sier Børge Teigland, IKT-direktør i Veidekke.

Veidekke tilbyr grave-, anleggs- og byggentreprenørvirksomhet til nyoppsetting og byggfornyelse av boliger og næringsbygg. Med en omsetning på 16,4 milliarder kroner i 2006 og 6 350 ansatte er Veidekke i dag Skandinavias fjerde største aktør innen eiendom, bygg og anlegg.