Kjedeleder

Mesterhus er organisert som et landsomfattende kjedeforetak av ca. 160 frittstående byggmesterfirmaer som bygger ca. 2000 boliger pr. år. Mesterhus har de 8 siste årene vært største boligaktør i Norge. Dagens kjedeleder går over i nyoppretter stilling som kjededirektør for forretningsområdet Bolig.

FirmaMesterhus AS
FylkeOslo
Søknadsfrist05.11.2007

Norges største boligaktør søker en markedsorientert

KJEDELEDER

 

Som kan videreføre konseptet Mesterhus som det klare 1.valget av bolig i Norge og ytterligere forsterke merkevaren Mesterhus.

Kjedeleder vil ha totalansvar for alle kjedens oppgaver, herunder budsjett, markedsplan, merkevarebygging, opplæring, rekruttering av nye medlemsbedrifter, utvikling av miljø og energiriktige boliger og utvikling av nye IT-løsninger. Kjedeleder er også leder av kjederådet, og rapporterer til Kjededirektør for forretningsområdet Bolig.

Aktuelle kandidater har stor gjennomføringsevne, men er samtidig samarbeidsfokusert. Du har høyere markedsføringsutdannelse og gjerne erfaring fra kjededrift og bransjeerfaring fra boligbygging - eller leverandører tilknyttet byggeindustrien. Mesterhus tilbyr spennende oppgaver som bl.a. videreutvikling av nye "verktøy" ved bruk av netteknologi, merkevarebygging samt utvikling av boliger som har fokus på miljø og energi. Konkurransedyktige vilkår.

Velkommen til markedslederen!
For nærmere opplysninger om stillingen eller Mesterhus kan du gå inn på www.mesterhus.no eller kontakte kjededirektør Arve Solheim på telefon 23 37 90 50 eller på mobiltelefon 95 08 32 20. Alternativt ring Jan Gunnar Bråthen hos Compass på telefon 22 00 77 00.

Skriftlig søknad vedlagt attester og vitnemål merkes "2647" og registreres på www.compass.no/jobb.

Søknadsfrist 05.11.2007

Vis flere stillinger: