Et rikt land

Mange er selvsagt misfornøyd med statsbudsjettet. Men i forhold til alle andre land er det vel ingen stat som bruker så mange penger i forhold til innbyggertallet som Norge.

Noen mener at budsjettet er for ekspansivt, mens andre mener at statsbudsjettet kan bidra til å stoppe renteøkningene. Det er mange sterke særgrupper i landet vårt - og de hyler selvsagt etter mer penger. For vår del er vi mest opptatt av at infrastrukturen bygges ut. Her har vi gjennom år forsømt oss - både når det gjelder veier, jernbane, vann- og kloakkanlegg og det å skape en sikker strømforsyning til alle deler av landet.

Vi har også vært veldig opptatt av at det bevilges mer penger til nødvendig vedlikehold både av anlegg og bygg. Det er håpløst å se på alt forfallet.

Klima og miljø er blitt viktige saker også i statsbudsjettet. På dette området må også politikerne og myndighetene samarbeide enda tettere med byggenæringen.

Vi har laget en egen kategori på våre nettsider som heter Statsbudsjettet. Der vil man finne de aller fleste saker som angår byggenæringen. I tillegg vil vi også på forbrukersidene våre ta med de sakene fra budsjettet som påvirker Hus og Hjem.