Skal bygge 550 nye hytter

Vrådal Panorama i Telemark øker veksttakten. Nå er det besluttet å sette i gang bygging av ytterligere 550 nye hytter.

Fra før av står 300 hytter ferdige. - Salget av hytter går over alle forventninger, sier administrerende direktør Geir Kjærnes i eierselskapet Nordic Panorama Plc.

Nordic Panorama Plc. med hovedeierne Petter Johnsen fra Vrådal og Terje Stykket fra Drammen i spissen har for lengst passert investeringer på over 100 millioner kroner i forbindelse med sin storsatsing på Vrådal Panorama som helårsdestinasjon. Nå står nye investeringer på dagsorden. Eventyret startet i 1990.

- Dette er nok et trinn i prosessen for videre utvikling av Vrådal Panorama. Og det vil ikke stoppe der, sier administrerende direktør Geir Kjærnes.

Vrådal Panorama ønsker å være et helårstilbud for folk flest. Stadig flere aktiviteter, attraksjoner og infrastruktur blir ferdigstilt. I dag kan Vrådal Panorama blant annet tilby golf, fiske, flotte strender, båtutleie, gondolbane, snøpark, skiskole, kanefart, flotte langrennsløyper og turløyper på sommerstid, paragliding, lekeparker for barn og mye mer.

- Vi skal være best i markedet som en helårsdestinasjon. På Vrådal Panorama er det like godt å være alle fire årstider. Vi satser på aktiviteter 12 måneder i året og hvor naturopplevelser er det sentrale elementet, sier Geir Kjærnes.

Samtidig ønsker Vrådal Panorama å være et alternativ som de fleste har råd til. I en annonsekampanje i norske riksaviser denne høsten, tilbys tomter fra 490 000 kroner og hytter fra 1 390 000 kroner.

- For oss er det viktig at folk får høy kvalitet til en rimelig penge. Vi satser på bredden i den norske befolkningen. De får et flott sted samt mye hytte og fantastiske naturopplevelser til en pris som er til å leve med. Vi anser oss som svært konkurransedyktige på pris sammenlignet med mange andre aktører i markedet, sier Kjærnes.

- Vi har fått en meget god start. Samtidig som vi bygger hytter i stor stil, sørger vi for en økning og tilrettelegging når det gjelder infrastruktur, attraksjoner og aktiviteter. Her skal det ikke bare bygges mange hytter. Her skal folk i høyeste grad også trives - året rundt, sier administrerende direktør Geir Kjærnes.