Produksjonsleder for Sjursøya

Unicon Group produserer og selger ferdigbetong i Norge, Danmark og Sverige og er Skandinavias førende ferdigbetongprodusent. Selskapet sysselsetter over 700 medarbeidere og har en årlig omsetning på ca. 1,5 milliarder kr. Unicon inngår som et forretningsområde i Aalborg Portland Gruppen. Unicon har 32 fabrikker i Norge, har 150 ansatte og en omsetning i 2005 på 875 millioner kr. Unicon Norge er delt opp i fire regioner: Stor Oslo, Øst, Sør og Midt-Vest.

 

FirmaUnicon AS
FylkeOslo
Søknadsfrist15.10.2007

Unicon AS søker Produksjonsleder til Nordens største betongfabrikk

 

Arbeidsoppgaver:
Ledelse av produksjonen ved vår fabrikk på Sjursøya. Stillingen er innholdsrik og allsidig og omfatter ledelse av 22 ansatte, ansvaret for produksjon og kontroll av betong, reparasjon og vedlikehold av fabrikken samt innkjøp og oppfølging av råvarer. Fokus på HMS, orden og renhold, avviksrapportering/oppfølging og kvalitetssikringsarbeid vektlegges.

Kvalifikasjoner:
Erfaring fra kontinuerlig produksjon, gjerne prosessindustri. Vi søker en initiativrik, strukturert og selvstendig person med god kommunikasjonsevne. Du må ha ingeniørutdannelse eller teknisk fagskole og god forståelse for produksjonsprosesser, samt gode mekaniske kunnskaper. Det er ønskelig med erfaring fra prosesstyring. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Vi kan tilby:
Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser i et hektisk, spennende og hyggelig miljø i en internasjonal bedrift med høy aktivitet. I Unicon AS er det muligheter for en god karriereutvikling. Du vil også bli med i vår kollektive gruppeliv-, ulykkes- og pensjonsforsikring, samt ha tilgang til vår bedriftshelsetjeneste og firmahytte.

 

Kontakt Geir Onsøyen
Produksjonssjef
Telefon 905 91 151
Kontakt Trond Bjørnstad
Personalsjef
Telefon 900 76 077

Søknader til stillingen sendes på E-mail innen 15.10.07 til:

Unicon AS
V/Trond Bjørnstad
E-mail: trbj@unicon.no

 

Vis flere stillinger: