Lederskifte i UCO

Arne Bugge som er en av nestorene i norsk utleiebransje, går av som leder i utleieselskapet UCO. Bjørn Erling Lingaas Larsen er ansatt som ny adm. direktør fra 1. januar 2008.


Arne Bugge fyller 65 år i desember og har en avtale med selskapet om å gå over i annen stilling fra dette tidspunkt. Hans videre tilknytning blir oppgaver direkte for ledelsen i Skanska.

Den nye UCO-sjefen er 48 år og utdannet siviløkonom. Lingaas Larsen har erfaring fra lederstillinger i bl.a Thorn Norge, Expert Norge, Løvenskiold Handel og Honeywell Fire Systems. Han vil vi presentere nærmere også i Byggeindustrien og på bygg.no.

Styreleder i UCO, Are Eliassen sier at man med Bjørn Erling Lingaas Larsen får en leder med bred erfaring både fra operativ og strategisk ledelse i både norske og internasjonale selskap. Han forteller videre at Bjørn Erling Lingaas Larsen fra 1. desember vil begynne å gjøre seg kjent med Skanska og UCO.

I Byggeindustrien nr. 13 kommer vi med et større intervju med Arne Bugge som startet som maskinkonstruktør i F. Selmer allerede i 1965. Han har vært med på en eventyrlig utvikling. Han fnyser av påstanden om at det ikke har skjedd innovasjon i byggenæringen.