55 031 besøkte Bygg Reis Deg

Det totale besøket til årets Bygg Reis Deg-messe ble 55 031. Arrangørene hadde håpet på betydelig flere besøkende, men til tross for et storstilt markedsføringsbudsjett lykkes ikke det.

Totalt var det 15 607 personer innom Bygg Reis Deg på den siste dagen av messen. Dette er mindre enn samme dag på Bygg Reis Deg 2005.

Men til tross for at besøket ble lavere enn hva arrangørene hadde håpet på, var dette den absolutt beste messen i sitt slag som har vært holdt her i landet.

Mange av utstillerne var også fornøyd med messen. Kvaliteten på de besøkende var god. Det var mye fagfolk. Men svært mange som egentlig kunne ha tenkt seg å besøke messen, hadde simpelthen ikke tid til å komme på grunn av presset på mange byggeplasser.

Arrangøren hadde håpet å matche besøket fra forrige messe på 61 500.

- Kampen om folks tid blir stadig tøffere. Det er en trend vi ser for andre messer også. Dessuten er konkurransen fra internett og byggevarehusenes egne utstillinger hardere enn før, sier Halvard Gavelstad i Bygg Reis Deg.

Kvalitetsbesøk

Han er likevel godt fornøyd etter seks hektiske messedager.

- Jeg gikk mye rundt og snakket med utstillerne, og de var jevnt over veldig fornøyd. Tilbakemeldingen var blant annet at publikum var mer i kjøpemodus enn tidligere. Mange kommer godt forberedt fordi de har lest seg opp på internett på forhånd, sier Gavelstad.

Han mener årets messe var den mest gjennomarbeidete messen noen gang og gir utstillerne skryt for kreative og aktive stands.