Dieci teleskoptruck til Aktiv Byggpartner

Aktiv Byggpartner i Harstad har kjøpt en helt ny Dieci teleskoptruck fra Hünnebeck Norge AS.

Teleskoptrucken vakte oppsikt på uteområdet til Bygg Reis Deg.

Faglig leder Tore Rekkedal i Aktiv Partner AS i Harstad sier til Byggeindustrien at bruken av teleskoptrucker er utrolig kostnadseffektiv. Vi har to slike maskiner før, og vi er meget godt fornøyd.

- Vi er ca. 45 ansatte og omsetter for 55 - 60 millioner kroner. Hovedbeskjeftigelsen er bolig og industribygg. På boligsideen er vi NorgesHusforhandler, sier han.

- Vi kom til Bygg Reis Deg for å være her noen dager. Dette er en fantastisk bra messe og vi er kommet for å få kontakter. Problemet for oss i Nord-Norge er at det ikke alltid er like greit å treffe folk ansikt til ansikt. Nå treffer vi leverandørene, og det betyr mye for oss.

- Vi har hatt mye besøk av fagfolk på vår stand, sier Lars Bukkøy. På Bygg Reis Deg har vi foruten teleskoptrucken med heiser for person og vare, vi har hengermontert teleskopisk kran, vi har tvangsblandere og vi har hengestillas. I tillegg har vi forskalingsutstyr og stillaser. I tillegg har vi et nytt flomsikringsprodukter. Det er fare for at det blir stor etterspørsel etter dette etter hvert, sier han.