Erfaren ingeniør til utfordrende jobb

Undervisningsbygg har ca. 80 medarbeidere og holder til i moderne lokaler på Helsfyr. Foretakets verdier er: redelig, profesjonell, nytenkende og modig. Og vi forventer at medarbeiderne er fleksible og løsningsorienterte. Det legges vekt på personlige egenskaper.

Undervisningsbygg ønsker et mangfold på arbeidsplassen som speiler befolkningen og har en jevn fordeling av kvinner og menn i alle stillingskategorier. Kvinner og personer med  minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist05.10.2007

Erfaren ingeniør til utfordrende jobb(saksnr:07/515 og ark.nr:051.0)

Beskrivelse

Undervisningsbygg gjennomfører i år prosjekter for over 1 milliard kroner. Mange spennende og utfordrende oppgaver i årene fremover, gjør at vi trenger flere ansatte med på laget. Vi søker etter nye medarbeidere som skal bidra til vår målsetning om å være et handlekraftig og profesjonelt eiendomsforetak med stor gjennomføringsevne innenfor gjeldende lover og forskrifter og våre etiske retningslinjer. Avdeling for innkjøp/kontrakt og juridiske forhold

Arbeidssted: 0605 Oslo/Oslo

Søknadsfrist: 05.10.2007

Stillingstype: Fast stilling

Kvalifikasjoner:
  • Stillingen krever høyere utdanning fra høyskole eller universitet, fortrinnsvis sivilingeniør.
  • Det er nødvendig med erfaring fra kontrahering, oppfølging av større entrepriser og
  • leveranser.
  • Det er ønskelig med erfaring fra ulike kontrakts- og entrepriseformer.
Vi tilbyr:
  • Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver i et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø.
  • Vi har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og personalforsikringer og fleksitid.
  • Lønn etter avtale.
Personlige egenskaper:
  • Som rådgiver i enkeltsaker og tilrettelegger av anskaffelsesstrategier vil ingeniøren kunne anvende sine kunnskaper innenfor et bredt nedslagsfelt.
  • Vi søker derfor særlig ingeniører som har frontet mange utbyggingsprosjekter som prosjektleder, og som nå ønsker andre utfordringer i en mer generell rådgiverfunksjon

Søk på stillingen

Ved å trykke på lenken under kommer du til Adeccos system for faste stillinger. Dersom ikke har registrert deg tidligere må du gjøre dette før du kan søke stillingen.

Send søknad

Kontaktinformasjon

Terje Stepaschko
innkjøp/juridisk sjef
99 29 08 29

Vis flere stillinger: