Dørkunst fra Bovalls

Nylig åpnet Bovalls dørene i sitt nye showroom på Rud i Oslo.

 

Showroomet gir en unik mulighet til å se Bovalls dører på nært hold, og hente inspirasjon til hvordan dørene kan utsmykke hjemmet ditt.

Dører kan forandre inntrykket av hjemmet ditt totalt. Bovalls produserer høykvalitets dører som bidrar til å gi hjemmet ditt en helt egen sjel og atmosfære. Man kan velge mellom ferdig produserte dører og dører som lages helt etter ditt eget ønske. De serieproduserte dørene er klassiske, men ettersom de er håndlaget så vil hver dør være unik. Dersom man har spesielle ønsker vil bare fantasien sette grenser for hva Bovalls kan produsere.

Bovalls er opptatt av miljøet og har FSC sertifikat som gir de muligheten til å produsere og markedsføre FSC-merkede produkter. Dette betyr i klartekst at tømmeret som benyttes er hentet inn på en miljømessig forsvarlig måte, for å bevare verdens naturskoger. Bovalls ønsker å kunne tilby sine kunder et alternativ til teak, som kun kan dyrkes i tropiske klima, og jobber med å teste ut nye typer tre som kan fungere som en erstatning.

Bovalls Dörbyggeri holder til i flotte lokaler i idylliske Bovallstrand i den svenske skjærgården. Ved å basere produksjonen på gamle tradisjoner og konstant søken etter nye impulser får man i dørene fra Bovalls det beste fra begge verdener - både sublim kvalitet og unikt design.