Journalist til Bygg.no engasjementstilling

Byggeindustrien og nettstedet bygg.no er byggenæringens viktigste nyhetsorgan. Bladet Byggeindustrien, som feirer 40-årsjubileum neste år, har et opplag på vel 15 000 eksemplarer og kommer ut 18 ganger i året. Bygg.no er det fremste nettstedet for byggenæringen. Bak disse nyhetskanalene står selskapet Bygg og Anlegg Media AS, hvor det i dag er 23 fast ansatte. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i Holbergs Terrasse – Stensberggaten 27- i Oslo. Selskapet vil i 2007 få en omsetning på godt over 30 millioner kroner.

FirmaByggeindustrien
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi har i løpet av de siste årene hatt en meget positiv utvikling både for blad og ikke minst på nett, og søker dermed etter  

Journalist til Bygg.no – engasjementstilling  

Vi er på jakt etter en yngre, allsidig og motivert journalist som kan være med å utvikle bygg.no videre. I tillegg til å jobbe med store og små nyheter som fortløpende legges ut på nett, vil vedkommende også ha ansvar for å legge forskningsstoff ut på bygg.no. 

Journalisten skal primært arbeide med nettstedet, men må også kunne jobbe med saker for bladet når det er nødvendig. Engasjementet vil vare ut 2008. Den riktige person har gode muligheter for fast ansettelse. 

Søknadsfrist: Snarest Send en kort søknad med CV til Per Helge Pedersen –php@bygg.no 

Spørsmål om stillingen kan rettes til ansvarlig redaktør/administrerende direktør Per Helge Pedersen på telefon 906 01 543 eller til nyhetsredaktør Arve Brekkhus på telefon 901 34 888.

Vis flere stillinger: