Bolig og Energi er åpnet

I forbindelse med at Bygg Reis Deg åpnet dørene tirsdag 18. september, relansert vi nettstedet Bolig og Energi. Dette skal bli et bredt nettsted hvor også den jevne forbruker kan finne mye relevant stoff og mange tips.

 
 
 
 
 

Vi har hatt en fantastisk flott respons på bygg.no etter at vi i sommer la hele nettstedet over på en helt ny plattform. Dette har gjort at vi har langt større muligheter enn før til å skreddersy informasjon - og vi kan også lage en større bredde. Siden omleggingen har vi lagt til inn en rekke nyheter. Vårt gratis nyhetsbrev har blitt umåte populært.

Det skjer ellers en kontinuerlig utvikling av bygg.no. I løpet av kort tid kommer vi også ut med en egen børsside for byggenæringen. Bygg.no er primært rettet mot den profesjonelle byggenæringen. Vår ambisjon er at vi skal være best på nett for alle aktører i denne store næringen.

Men i tillegg har vi nå muligheten til også å bygge opp nettsteder som henvender seg til den jevne forbruker. Vi har allerede relansert Hytte som allerede har mange lesere. Nå kommer også Bolig og Energi tilbake. Vi vet at det er et enormt behov for informasjon også på forbrukersiden. Med de nye sidene håper og tror vi at vi skal kunne gi svar på mange spørsmål.

Vi vil etter hvert også få et søkbart nettarkiv som vil inneholde tusenvis av saker. Der kan man få svar på det meste.

Dersom noen har interessant stoff som skal brukes på våre nettsider eller dersom det er noen som vil annonsere, så ta kontakt.

Vi styrker ellers nettredaksjonen vår. I disse dager søker vi etter en ny medarbeider. Byggeindustrien og bygg.no har fått flotte kontorer sammen med Byggtjenesten og Bygg Reis Deg på Holberg Terrasse i Oslo (Stensberggaten 27). Der har vi bygget opp et trivelig og ikke minst spennende miljø.

Man kommer inn på Bolig og Energi enten ved å gå inn på bygg.no. I menyen til venstre ligger Bolig og Energi. Trykker man der åpner siden seg. Man kan også komme inn på www.boligogenergi.no