Maxbo Vækerø i rute

Byggearbeidene på Vækerø er nå inne i en svært hektisk periode. Det har de siste måneder vært meget god fremdrift og høyt produksjonstempo i prosjektet.

Både rehabiliterings- og nybyggingsarbeidene på varehuset er nå kommet langt, og vi får i økende grad frigjort større salgsareal.

Anlegg av ny adkomstvei inn til Vækerø-området er i full gang og broen forventes bruksklar i løpet av september. Samtidig arbeides det med en ny gang- og sykkelvei langs Drammensveien som vil representere en betydelig forbedring av trafikksikkerheten i området.

Rehabiliteringen av eksisterende varehus har vært - og er - svært komplisert i forhold til selve forretningsdriften. En stor honnør til alle ansatte på MAXBO Stormarked for flott innsats i denne perioden. "Nye" MAXBO Stormarked Vækerø planlegges ferdigsstilt i henhold til fremdriftsplan til høsten.

I august startet arbeidene med anlegg av ny turvei langs strandkanten. Etter ferdigsstillelse av prosjektet senhøsten 2007 vil hele området bli åpnet opp for allmenheten. Prosjektet inneholder også en betydelig oppgradering av utomhusarealene som sammen med nybygg- og rehabiliteringsarbeidene vil gi vår eiendom på Vækerø et stort estetisk løft.