Kalkulatør

Bauer & Bech AS eies av Hvidsten Eiendom AS, og er en totalleverandør av byggtekniske tjenester. Selskapet utfører oppdrag innen nærings- og boligsektoren, både nybygg og rehab, hovedsaklig totalprosjekter, men også hoved- og generalentrepriser. Selskapet er lokalisert på Høvik i Bærum, har ca 35 ansatte og er i dag i en god økonomisk utvikling.

FirmaBauer & Bech AS
FylkeAkershus
Søknadsfristsnarest

Dyktig kalkulatør søkes til velrenommert entreprenørselskap

Selskapets mål er å bli den foretrukne entreprenør innenfor sitt faglige og geografiske område, samt å ha en avkastning som ligger i forkant i bransjen. Bauer & Bech AS ønsker å levere kvalitet i alle ledd samt å bistå kunden hele veien, fra den tidlige skisse og frem til det ferdige oppførte bygget.

Stillingen:
Det søkes nå etter en kvalitetsbevist kalkulatør.

Arbeidsoppgaver:
* Utarbeide mengdebeskrivelser og kalkyler basert på kundens behov og myndighetenes krav

* Gjennom valg av riktige løsninger og underleverandører bidra til at selskapet tilføres nye oppdrag til riktig pris

* Avhengig av kvalifikasjoner og interesse kan det også være aktuelt med oppgaver som prosjekteringsledelse og innkjøp

Kandidaten:
Du forventes å ha bakgrunn fra entreprenørbransjen, og ha utført kalkulatøroppgaver i prosjektsammenheng, gjerne kombinert med annet ansvar.

Videre har du egnet, faglig utdannelse i tillegg til praksis. God kunnskap og relevant erfaring kan imidlertid kompensere for manglende teoretisk utdanning.

Du må ha en nøyaktig og strukturert arbeidsform.

Det tilbys en meget interessant stilling i en bedrift i god utvikling og med solid økonomi. Det er gode og utfordrende arbeidsoppgaver, og for den rette kandidat er det gode utviklingsmuligheter.

Hos Bauer & Bech kan du forvente konkurransedyktige og markedsorienterte betingelser, der kjøreordning, telefon og andre goder også følger med.

Stillingen ønskes besatt snarest mulig, og for nærmere spørsmål - eller for å søke stillingen, bes du kontakte SAM Headhunting v/ Erik A. Mollén, telefon 995 44 330, e-post: eam@samheadhunting.com

Om ønskelig vil din henvendelse også holdes konfidensiell overfor vår oppdragsgiver.

Firma: Bauer & Bech AS
Nettside: www.bauer-bech.no
Fylke: Akershus
Søknadsfrist: snarest
Kontaktperson: Erik A. Mollén hos SAM Headhunting as
Telefon: 995 44 330
E-post: eam@samheadhunting.com

Vis flere stillinger: