Distriktssjef

Sunde Gruppener et multinasjonalt selskap med mer enn 20 produksjonsanlegg i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland,Spania og Storbritannia. Vi blir sett på som en av de ledende i det europeiske markedet når det gjelder produksjon av EPS, Ekspanderbar PolyStyren. Vår visjon er å være foretrukket og ledende leverandør av EPS produkter i våre markeder.  Sunde Gruppen har ca. 500 ansatte og en omsetning på NOK 2 mrd. Sunde Gruppen har god lønnsomhet og ekspansjonsplaner som omfatter betydelige investeringer både teknisk og organisasjonsmessig. Vi legger vekt på å være en handlekraftig og pålitelig samarbeidspartner som fokuserer på miljø både eksternt og internt. Se www.sundolitt.no.Til forretningsområdet Sundolitt søker vi nå:

FirmaBrødrene Sunde AS
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

DISTRIKTSSJEF

OSLO/AKERSHUS

 • Salg • B2B • Sterk merkevare

 

Sunde har gjennomført en spennende omlegging ved å etablere en egen landsdekkende salgs- og distribusjonsløsning som retter seg direkte til sluttbruker. Gjennom en forenkling av verdikjeden har kunden oppnådd bedre priser og leveranser.

Sunde søker nå distriktssjef til salg av Sundolitt i Oslo/Akershus. Distriktet er godt opparbeidet men det er fortsatt stort vekstpotensiale i et økende marked. Stillingen som distriktssjef byr på varierte utfordringer og vi tror det er en forutsetning for å lykkes at du har god markedsforståelse og kjennskap til byggebransjen. Erfaring fra entreprenør-, distributør- eller byggkonsulentsiden vil være et pluss. Du bør trives med å etablere kundekontakter og oppnå salg, både på kort sikt og som et resultat av langsiktige kunderelasjoner. Vi tror du er forhandlingsvant og stolt av de resultatene du har oppnådd i tidligere jobber. Som ny distriktssjef blir du en del av vårt salgsteam og forventes å bidra sterkt til at vi oppnår vår målsetting om å være den foretrukne og beste leverandøren av EPS isolasjon. Miljøet er uformelt og betingelsene konkurransedyktige. Sunde kan tilby utfordrende oppgaver og utviklingsmuligheter i et solid, internasjonalt selskap. Er du klar for en ny utfordring, så ta gjerne uforpliktende kontakt med markedssjef Kristian Karlsen, tlf. 959 92 949.

Skriftlig søknad og CV sendes snarest til may.jorunn.ronning@sundolitt.com

Vis flere stillinger: