God sommer

De aller fleste av våre medarbeidere i Byggeindustrien er nå på ferie. Likevel vil vi gjennom hele sommeren kontinuerlig oppdatere bygg.no.

De viktigste nyhetene vil vi få med oss. Men det blir selvsagt ikke den store bredden i stoffutvalget som vi har ellers i året. I august er alle tilbake. Etter sommeren vil vi komme med flere nyheter på bygg.no som vi håper byggenæringens menn og kvinner får god bruk for.

Ellers vil vi takke for alle hyggelige tilbakemeldinger på våre nye nettsider. Alt er ikke fullkomment i startfasen. Det er alltid noe som må gå seg til når vi fullstendig legger om en nettportal. Likevel har det aller meste gått på skinner. Alt er bygget opp på nytt - men nå med et moderne administrasjonsverktøy. Vi i Byggeindustrien har hatt meget god hjelp av Gan Media i denne prosessen.

Vi vil gjøre visse endringer også i layout og oppbygging av selve tidsskriftet Byggeindustrien til høsten. I våre nye lokaler i Stensberggaten 27 - Holberg Terrasse - i Oslo har vi fått plass til en "desk" - og fra denne "desken" blir hele bladet bygget sammen. Men som tidligere er vi helt avhengig av et meget godt samarbeid med alle våre gode venner ute i byggenæringen som hele tiden gir oss gode tips og nyheter. Jeg takker spesielt alle disse vennene for at Byggeindustrien og bygg.no er kommet dit vi er i dag.