Alliero kjøper veletablert VVS-selskap

Alliero har signert avtale om kjøp av VVS-selskapet Frosting & Hermansen (Frosting & Hermansen ingeniør og AUT VVS entreprenør A/S).

Alliero, som leverer entrepriser og et stadig bredere spekter håndverkstjenester innen rehabilitering, vedlikehold og utbygging av eiendom. Det oppkjøpte selskapet vil integreres i Alliero-gruppen som Alliero VVS AS.

Alliero viderefører sin strategi om kontrollert vekst og bygging av Alliero-gruppen, som er først i Norge med å tilby både totalentrepriser og et bredt spekter håndverkstjenester fra eget hus. Nå har selskapet kjøpt Frosting & Hermansen, en veletablert VVS-bedrift med ca 15 ansatte, en solid kundekrets og en årsomsetning på ca 23,5 millioner kroner. Med dette har Alliero egne enheter med omfattende kompetanse, fagkunnskap og resurser innen blant annet entrepriser, malerarbeider, murerarbeider, våtrom, gulvlegging og VVS. – Vi etablerer en solid, industrialisert aktør som både har egne enheter med ekspertise innen hvert håndverksområde og som tilbyr totalentrepriser på tvers av disse områdene, sier administrerende direktør Bjørn-Sigurd Johansen i Alliero. – Vi har hatt et langt og godt samarbeid med Frosting & Hermansen. Etableringen av Alliero VVS gir oss raskt et solid fotfeste på et viktig håndverksområde, og styrker samtidig det totale tjenestespekteret. Alliero planlegger en kraftig, kontrollert videre vekst innen alle håndverksdisipliner så vel som på entrepriseområdet. Ved å tilby både entrepriser og alle relevante håndverkstjenester gjennom egne enheter blir selskapet en fleksibel, markedstilpasset aktør med gjennomgripende kvalitetsrutiner, industriell driftsform og stordriftsfordeler. – Vi har lagt et solid grunnlag for fremtiden. Nå bygger vi videre på en posisjon som både er naturlig og ønsket i markedet, men som likevel er helt ny i norsk håndverks- og entreprenørbransje, avslutter Johansen.