Teknobygg rehabiliterer Kreftbygget

Trondheimsbedriften Teknobygg AS leder gruppen som er valgt for rehabiliteringen av Kreftbygget ved St. Olavs Hospital.

Kontrakten er verdt noe over 100 millioner kroner (pluss mva.), og inkluderer både ytre og indre rehabilitering i tråd med styrevedtak fra St. Olavs Hospital og Helse Midt-Norge.

- Dette er gledelig og kjempespennende. Samspill og solidarisk ansvar i en rehabiliteringskontrakt, det er ganske ambisiøst, sier en glad administrerende direktør Morten Christensen i Teknobygg.

De stiller med samme lag som allerede har levert flere provisorieprosjekter på sykehuset.

- Disse prosjektene har alle endt til dels betydelig under målpris, sier en tilfreds Christensen. Og evalueringsgruppen er tydeligvis enig. Teknobygg ble vurdert som beste tilbyder både på organisering og kompetanse, i tillegg til at de hadde laveste pris.

To grupperinger deltok i anbudskonkurransen som Helsebygg Midt-Norge har gjennomført. Med forbehold om klager innen vanlig frist, signeres byggekontrakten i sommer.

Kreftbygget totalrenoveres innvendig som en del av utbyggingen av Nytt universitetsykehus i Trondheim. St. Olavs Hospital har grepet sjansen til å få utført svært nødvendig ytre rehabilitering i samme omgang og vil spare en god del penger på det.