Prosjektleder med flere

FirmaCapus Prosjekt
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

 

Prosjektleder markedsansvarlig til Oslo Havn- engasjement

Oslo Havn KF er et kommunalt foretak med eget styre. Foretakets formål er å sørge for en effektiv og rasjonell havnedrift for å tilrettelegge for effektiv og miljøvennlig sjøtransport, føre oppsyn med trafikken i havnedistriktet, samt forvalte havnens eiendommer og innretninger på en økonomisk og miljømessig god måte. Foretaket har ca. 170 ansatte. Foretakets forvaltning og tjenesteproduksjon er sertifisert etter miljøstandarden ISO 14001.
Les mer >>

Prosjektleder til selskap i vekst

Vår oppdragsgiver er blant de ledende i sin bransje og har kundeopplevelser i sitt fokus. Med fokus på teknologi har de opparbeidet seg en solid plass i markedet.
Les mer >>

Salgsdirektør til ledende legemiddelfirma

Dette er et av verdens ledende legemiddelselskap med en nettoomsetning i 2006 på 28 400 millioner euro, og mer enn 100 000 ansatte i ca 100 land.
Les mer >>

Konsulentsjef til ERP-leverandør

Selskapet er en av de ledende i sin bransje og leverer forvaltningssystemer til eiedomsbransjen.
Les mer >>

Analytiker, prosjektøkonom til mediekonsern

Vår oppdragsgiver er en av markedets største aktører innen media i Norge, og er godt representert på områdene avis, trykkeri, tv og elektroniske medier.
Les mer >>

Business Controller Retail

Vår oppdragsgiver er en av de ledende aktørene i sin bransje med 135 utsalgssteder, omtrent 3 mrd i omsettning (2005) og 1500 ansatte.
Les mer >>

Flash-utvikler

One Communication AS er et design- og multimediabyrå i sterk vekst. Konseptets bærende idé er at resultatet av en arbeidsprosess skal kunne formidles ut i flere kanaler ut fra tanken å sikre kunden enhetlig kommunikasjon, moderne kommunikasjonsstrategi, kostnadseffektivitet og merverdi. De jobber hardt for å finne den kommunikasjons- og designstrategien som er optimal for å nå kundenes mål. One Communication søker nå en PHP-programmerer som skal være med på laget.


Les mer >>

Fagansvarlig Miljø til Think

Think Global er et internasjonalt selskap som utvikler og selger el-biler. Med dagens fokus på miljø er Think mer aktuell og bedre posisjonert enn noen sinne.
Les mer >>

Vis flere stillinger: