Odd Rui AS og Dag Arne Nilsen AS slås sammen

Det er inngått avtale om sammenslåing av de to tradisjonsrike murmesterne. I begynnelsen av august flytter de sammen inn i nye felles lokaler; Broen Næringssenter, på Sem, som er under oppføring.

Murmester Odd Rui opphører da som eget selskap, og vil inngå som en avdeling i Murmester Dag Arne Nilsen AS.

Målsettingen er å kombinere det beste fra de to tradisjonsrike håndverksbedriftene. De to firmaer har siden 2005 samarbeidet om murhuskjeden Håndverksmur AS. Selv om begge er sterk forankret i nærmiljøet, har de likevel i svært liten grad konkurrert om de samme jobbene.

Begge firmaer har til nå utført tradisjonelle mureroppdrag, men Murmester Odd Rui AS har for eksempel vært den eneste av de to firmaer som i mange år har drevet med rehabilitering av skorsteiner. Videre er de alene om å ha utført en del spesielle rehabiliteringsjobber for blant annet riksantikvaren, oppdrag for forsvaret, forsikringsselskaper, samt utført mye arbeid for hyttemarkedet. Omsetningen for 2006 var på ca. 8 millioner kroner.

Murmester Dag Arne Nilsen AS har størstedelen av sin omsetning fra det profesjonelle markedet, som ferdighusprodusenter og byggmestere. Men også privatmarkedet utgjør en stor del av omsetningen. Omsetningen i 2007 var i overkant av 27 millioner kroner. I tillegg er de de eneste av de to som har egen forskalingsavdeling, og tilbudt kundene sprøytebetong.

Murmester Dag Arne Nilsen AS har siden 2001 vært Vestfolds største murmesterbedrift, og får nå hele 33 motiverte medarbeidere å fordele ut på oppdragene.

Dag Arne Nilsen, som er største aksjonær, fortsetter som daglig leder. 

- Vi kan nå tilby våre kunder alle tjenester innen mur, flis og betong. For første gang er vi komplette innenfor fagfeltet vårt, sier Nilsen entusiastisk.

Odd Rui, som vil nå eie ca. 25 prosent av aksjene i Murmester Dag Arne Nilsen AS, vil fortsatt følge opp "egne" kunder, men han blir ansvarlig for Murhuskjeden Håndverksmur.

- Murhus er i vinden som aldri før, for nå vil folk ha vedlikeholdsfrie hus. Endelig får jeg mulighet til å følge opp dette spennende konseptet skikkelig, uttaler Odd Rui.

Begge har stor tro på fremtiden, og de føler seg sikre på at alle parter; medarbeidere, kunder og leverandører vil nyte godt av denne sammensmeltingen.