Multiconsult overtar Spets Consulting Group

Multiconsult har inngått avtale om overtakelse av Spets Consulting Group AS (SCG) i Trondheim.

Spets Consulting Group har ti ansatte og arbeider med rådgivning og prosjektering innen prosessteknikk, VVS, elektro, data og automasjon. De har hatt en betydelig del av omsetningen innenfor næringsmiddelindustrien og smelteverksindustrien i tillegg til det tradisjonelle byggmarkedet.

Spets Consulting Group har bygget opp en spesiell kompetanse innen anlegg for produksjon av fiskefôr og animalsk fôr, samt til prosessanlegg for produksjon av biodiesel basert på organisk avfall; en kompetanse som er godt kjent også utenfor Norges grenser.

Multiconsult har hatt en betydelig vekst de siste årene. Selskapet har målbevisst bygd opp en multifaglig virksomhet i de største regionene i Norge. De enkelte regionene er tilpasset det regionale markedet og trekker på kompetanse og ressurser i hele MULTICONSULT etter behov.

Overtakelsen av Spets Consulting Group vil bidra til å styrke det multifaglige miljøet i Trondheim som pr. 1. september passerer 80 ansatte. Det tekniske miljøet vil være mer prosessorientert enn tidligere og målet vil være å bygge videre på den spisskompetanse som blir tilført oss gjennom oppkjøpet av SCG. Teknisk overtakelse av SCG er satt til 1. september og samlokalisering skjer samme dato. Tekniske systemer (VVS og elektro) vil til sammen utgjøre 12 personer etter overtakelsen.